Infantil A Masculí
Joventud de Badalona 68 – SESE 61

Derrota dels nostres infantils davant la Penya. Partit que tot i els resultats seus, es presentava com a un partit molt competit, i així va ser.

Tot i sortir adormits durant el primer quart, vam ser capaços d’aconseguir igualar-nos al marcador, anant al final del primer quart amb una diferència d’un punt al marcador. El segon quart sortim més espavilats i obtenim un petit parcial que ens donava un marge per poder estirar, però gràcies al seu encert en els triples no ho assolim, anant a la mitja part amb una diferència de només dos punts.

El tercer quart va ser la mateixa dinàmica, on ells, amb millors percentatges que els nostres en tirs exteriors, no acaben de separar-se en el marcador. L’últim quart, però, la tònica canvia a favor seu, i amb un parcial de tres triples consecutius i una cistella de pilota perduda aconsegueixen desenganxar-se amb una diferència d’onze punts.
Els hi retallem la distància durant els minuts que queden, no obstant no som capaços de tornar a portar l’avantatge al marcador.

Caldrà continuar treballant als entrenaments, ja que cada cop es veu millor joc. Esperem que la setmana que ve es vegi reflectit contra Nou Bàsquet Olesa. Seguim!

Resultats i Classificació:

Fotos de la temporada

Scroll al inicio