PRETEMPORADA SÈNIOR A, EBA

El nostre Sènior va iniciar la seva pretemporada ja fa dues setmanes, amb sessions contínues de treball físic i de pista que han servit per agafar el ritme que ens exigirà aquesta nova categoria i integrar la nostra manera de jugar en tots els jugadors.

La plantilla tan sols ha tingut dos canvis, en Ferran Arquès que s'incorpora a la dinàmica del primer equip del club i l'Albert Montalvo (@amontalvoper) , al que donem la benvinguda a casa nostra, on esperem que pugui gaudir de moltes victòries amb aquests colors.

El passat dijous es va disputar el primer partit de pretemporada, davant d'un equip instaurat ja fa temporades a Lliga EBA, el C.B. Cornellà (@BasquetCornella) . Aquest partit va servir a l'equip per posar en pràctica el seu ideal de ritme de partit i aplicar per primer cop en aquest nivell la tàctica treballada en els entrenaments. El Sènior A del Sese va obtenir una inflada victòria per 42-77 d'avant d'un equip fos físicament.

Dissabte va ser el torn de moure la plantilla a Igualada per disputar el segon partit amistós. L'equip es va enfrontar al C.B. Igualada (@CBIgualada) , equip que la temporada anterior va acabar a la part alta del seu grup a Lliga EBA. Va sortir un partit molt disputat, amb una primera part en la qual va costar entrar en defensa, rebent triples de jugadors completament desmarcats i no sent capaços d'evitar que el seu joc interior deixés de castigar-nos. A la segona meitat l'equip va seguir mostrant el seu caràcter, corregint errors i arribant a posar-se per sobre en el marcador. Uns últims minuts amb una sèrie d'errors van portar a l'equip a una derrota per 6 punts. Deixant, de totes maneres, unes bones sensacions de cara a l'evolució del conjunt per afrontar la temporada.

Dissabte vinent (8 de Setembre) , a les 18.15 el Sènior inicia la seva aventura a la categoria en l'àmbit competitiu, serà a la #LligaCatalanaEBA, davant del club veí F.C. Martinenc (@martinencbq). Us animem a tots a omplir el pavelló d'aficionats de blau, l'equip té ganes i il·lusió per fer gaudir l'afició i que els equips d'aquesta nova categoria coneguin el Pavelló Ramon Aldrufeu de Virrei Amat com un autèntic camp de bàsquet amb un gran ambient setmana rere setmana.

Per últim, als jugadors que ara com ara no estan podent gaudir d'aquest inici de temporada per lesions, desitgem veure-us a la pista com més aviat millor ajudat a l'equip com voleu fer-ho.

(SESECOM - 3/09/2018)