INICI FASE PREVIA LLIGA CATALANA


Sènior A Masculí. LLIGA EBA
SESE A 68 – 70 F.C. Martinenc Bàsquet (@martinencbq)

Iniciem la temporada amb una derrota que ens ensenya molt del que ens ve pel davant. Començava el partit amb un primer quart ajustat que acabaria 12-15 a favor dels visitants. En el segon quart l’anotació va pujar, deixant el marcador 33-35 a favor dels del Guinardó. Tornaríem del descans amb més energia, i en un tercer quart en el que els nostres jugadors van anotar gairebé tots els tirs lliures aconseguits per faltes rivals, es va remuntar en el marcador, realitzant un parcial de 12-0. El quart acabaria amb un resultat global de 48-54 a favor dels nostres. Un últim quart molt igualat durant els primers 7 minuts feia que a falta de 3 minuts per finalitzar el partit el Sènior anés 7 punts per sobre del Martinenc. Una sèrie d’errors i desencerts durant aquests últims minuts feia encaixar a l’equip un 0-9 en contra que donaria la victòria a l’equip visitant.
Tot i la derrota, l’equip es juga el passi a la següent fase de la lliga catalana EBA el proper diumenge davant el Jac Sants, ja que el dimarts F.C. Martinenc Bàsquet i Jac Sants van obtenir un resultat idèntic a camp de Martinenc (68-70) a favor de Jac Sants.

Us cridem a vosaltres, la nostre afició a fer força amb l’equip el proper diumenge dia 16 de Setembre, al Pavelló Olímpic de l’Espanya Industrial a les 13:00 hores, per aconseguir la classificació i seguir endavant en aquesta primera aventura de l’equip a categoria EBA.
#VamosSeseVamos #SomBlaus #LligaCat #SomEBA
Força SESE!
Fotos de la temporada

(SESECOM - 12/09/2018)