SOM PREFERENT A!
Júnior A Masculí
St Pep 58 – SESE A 60

Fa 7 mesos vem perdre la final vs un gran equip com el Girona i ahir vem guanyar la final vs un gran equip com St Pep. L’essència d’aquest grup de persones que tinc la sort d’entrenar es resumeix en això: treball, treball i treball. Dia a dia, entrenament a entrenament, no hi ha hagut treva i hem hagut de renunciar a moltes coses per estar on estem. Voliem aconseguir-ho i sabíem que l’ única manera era exigir-nos al màxim. Només els que formem part de l’equip sabem la feina que hi ha darrere de l’èxit aconseguit. Els jugadors i les famílies s’ho mereixen i el club també.

La final d’ahir va ser un gran partit de bàsquet. El rival era d’un nivell molt alt, amb jugadors de molta qualitat. Sabiem que la única manera que teniem de guanyar era estar tranquils, gaudint del partit en tot moment, jugar amb cap i seguir el pla de partit; va sortir a la perfecció. Vam començar el partit molt focalitzats, aguantant l’empemta inicial que sabíem que donaria el StPep. A partir del segon període la nostra defensa va estar a un nivell altíssim, deixant amb 6 punts al rival i amb un fort parcial a favor nostre. A la mitja part sabiem que el StPep s’aproparia i ens posaria contra les cordes i així va ser amb un gran encert des de la línia de 3 (10 triples en tot el partit). A l’últim període vam arribar vius i tranquils, sabent que la feina la teniem feta i que només calia gaudir, jugar amb cap i ho vem aconseguir. No es fàcil guanyar a un equip del nivell del StPep i menys amb els 10 triples rebuts.

Ahir aquest equip va fer història, i els jugadors es mereixen viure la gran experiència que ens arribarà després de festes. Tanquem el 2021 amb un balanç de 12 victòries i 0 derrotes.

Som Preferent A!

#TenimLa12! 12/0
#VamosSESEvamos!
#ViscaLaVida

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio