18è Torneig Cadet Ramón Aldrufeu

Cadet Masculí
SESE 78-71 UBSA A

Aquest divendres dia 27 de desembre s’ha disputat el tradicional torneig de Nadal a Virrei Amat. El torneig a partit únic era entre el cadet A masculí del SESE i el cadet preferent del UBSA.
Era un partit especial on els de Virrei podien demostrar quin és el seu veritable nivell al enfrontar-se a un equip que juga a la lliga preferent.
El partit va començar amb dubtes per part dels locals, que van començar amb por i dubitatius, que no permetia sumar fàcilment. Poc a poc, van anar entrant en joc tant a nivell tàctic com a nivell físic. Això va fer que s’arribés al darrer període amb el marcador ajustat. Un bons minuts finals va fer que els amfitrions aixequessin la copa de campions del torneig.
Molt bona feina en un partit complicat.
Seguim treballant!
Força SESE!

Cadet Femení
SESE 65 – 35 CLUB JOVENTUT BADALONA

El passat divendres 27 de desembre el SESE va celebrar el torneig anual de Nadal. Va consistir en un únic partit, en aquest cas contra el Club Joventut de Badalona.

Malgrat que, després d’aquest dies de descans, l’equip va trigar uns minuts en entrar al partit, vam aconsguir una bona victòria que tanca l’any amb molt bones sensacions.

A mesura que avançava el partit, l’equip visitant va anar baixant el ritme degut al cansament, mentre que les locals vam saber mantenir un ritme que, malgrat no ser el nostre màxim, va romandre estable al llarg del partit. Això va permetre a l’equip agafar distància al marcador fins aconsegir una sòlida victòria.

Per últim, volem donar les gràcies a totes les persones que van assistir al partit del passat divendres per estar animant fins l’últim minut en el torneig tradicional del nostre club.

Força SESE!

Mes fotos del torneig

Scroll al inicio