4 JUGADORS DEL SESE CAMPIONS D’ESPANYA DE BÀSQUET UNIFICAT 2017

Els passats dies 22, 23 i 24 de setembre es va cel.lebrar a la ciutat de Getafe el I torneig de Bàsquet Nacional Unificat Special Olympics España 2017. Un total de 10 equips participants de diferents Comunitats van participar en el campionat.
El grup 1, el de més nivell, estava format pels equips de Special Olympics Madrid Icaro Envera, Special Olympics Balears, Special Olympics Madrid Niño Jesus del Remedio i Special Olympics Catalunya. Durant la competició jugadors Unificats i discapacitats van jugar tots a un gran nivell. La integració i la inclusió entre ells va ser fantàstica i van conviure uns dies amb un gran ambient esportiu.

Els resultats van ser els següents:
S.O CATALUNYA 36 – S.O ICARO APMIP 12
S.O. CATALUNYA 36-S.O. NIÑO JESUS DEL REMEDIO 17
S.O. CATALUNYA 37- S.O.BALEARES 18

En la seleccio catalána hi havia dos jugadors unificats del Sese i dos jugadors discapacitats del SESE que van quedar campions!!!
Agrair els jugadors unificats la seva col.laboració : Pepe Benede, Nacho Gomez (Sese), Roger Hereter (Sese) i Xavier López i destacar el alt nivell de joc que van desplegar els nostres jugadors: Elvis Joel Barrera (Sese), Roger Perez, Guillem Angles, Juan Luis Alberto, Alejandro Fores i Sergio Igual (Sese).
Gràcies a l’entrenador de la selecció catalana i del SESE-Spurs per fer-nos arribar les activitats de l’equip i felicitats a tots els jugadors.

 

Scroll al inicio