15630

31/12/2021

Se’ns acaba l’any i és moment de fer repàs dels assoliments més destacats d’enguany en el si del SESE. Ha estat un any complicat per famílies, jugadors, entrenadors i club, però gràcies a la voluntat i l’esforç de tots, s’ha convertit en un any molt especial.
Comencem amb una pregunta: que tenen en comú el Barcelona, el Joventut, el Manresa i el SESE?
Per aquells que encara esteu dubtant heu de saber que són els únics clubs de Catalunya que tenen equips Junior, Cadet i Infantil a preferent A. I és important que prenem un moment per gaudir-ho abans que se’ns passi per alt com si fos quelcom sense importància.
El nostre Júnior A masculí va aconseguir la classificació el 12 de desembre en unes sèries molt igualades on, finalment, aconsegueix l’ascens guanyant de dos punts al Sant Josep.
D’altra banda, el Cadet A Masculí va aconseguir la màxima categoria el 29 d’aquest mes contra el CB Cornellà a la segona volta. Ens va costar controlar els nervis però al final ens vam fer amb una victòria que ens va permetre afegir un altre equip més en preferent.
I l’Infantil Sese-*SabadellBQValles U14 ha aconseguit mantenir la plaça aconseguida l’any passat pel cadet masculí 2007, amb el que el total d’equips del SESE en preferent fa el màgic número de tres.
Seguint amb el repàs, volem recordar el nostre Infantil A Femení que es va quedar a les portes, en aquesta ocasió la moneda va sortir creu i per només dos punts a la primera trobada contra Femení Osona i per quatre contra el Lima, ens hem quedat amb la mel en els llavis. Però cal reconèixer el treball de tot l’equip durant la temporada i confiar que els resultats arribaran més aviat que tard.
Abans de saltar al següent record que ens ve al cap en aquest racó de la memòria, ens aturarem per recordar els nostres benvolguts SESE Specials, un exemple de moltes coses per a la resta de nosaltres, que enguany s’han alçat amb el títol de campions de Catalunya.
Volem donar també reconeixement a tres jugadors de la casa: Victor Freyre, jugador de l’Infantil A, que ha estat seleccionat per a participar en el Next MVP de Setmana Santa (es va cancel·lar el torneig de Gener) i Sergi Iborra i Alejandro de Andrés, jugadors del Júnior B, que han estat seleccionats pel Next MVP participant al segon torneig Júnior Internacional a Dubai, on s’han proclamat campions.
No ens volem oblidar de la selecció, i amb això volem dir que volem fer meció de tots els jugadors que han estat preseleccionats, començant des de la generació del 2010 masculí, on tenim a Genis Navarro, Hugo Lloscos i Victor Gisbert, passant pel 2008 femení amb Paula García, Júlia Artigau i Laura Monton, per arribar finalment al 2006 amb en Pau Castan i l’Àlex Cruz.

Pensem que abans d’acomiadar-nos d’enguany, és bo saber que estem en el bon camí i que, tots junts, amb treball i il·lusió, podem aconseguir qualsevol objectiu.