Balanç positiu dels equips del SESE aquesta temporada

Aquesta temporada 2023-24 es tanca amb un bon balanç en la majoria de les categories en les que participaven els diferents equips del SESE.

SPECIALS: Subcampions
Ja sabeu que tenim dos equips d’Specials. Els que juguen en la lliga Sènior per a no discapacitats han quedat subcampions de Catalunya. I els que juguen a Divisió d’Honor han quedat primers

Tant el Sènior A Masculí com el Sènior A Femení mantenen la categoria, a EBA i a Supercopa. És més, el femení va arribar a la F4 de Supercopa.

Destaquem la tercera posició de 1ª Catalana del Sènior B Masculí. L’equip, en què per a més de la mitat dels jugdors era la seva primera temporada com a sèniors, va guanyar al 1r i al 2n classificat en les dues últimes jornades. I les noies del Sènior B Femení mantenen la plaça de 1ª Catalana.

Entre els Júniors, el B masculí va arribar als quarts de final dels campionats de Catalunya.

La bona temporada del Cadet A Femení li ha permés mantenir la categoria de preferent A.

Els Infantils també van fer un bon paper. L’A Masculí es va classificar pels Campionats d’Espanya on va caure a quarts contra el Real Madrid. El B Masculí va aconseguir el subcampionat de Catalunya. Van perdre contra el Mataró després d’haver mantingut la igualtat fins a l’últim quart. Les noies de B  van quedar sisenes de Catalunya i mantenen la plaça de Preferent.

El Mini A Masculí va quedar entre els 8 primers de Catalunya de la seva categoria,. El Mini A Femení es va classificar per al Campionat de Barcelona d’A2, quedant subcampiones. El mateix que el Mini B Masculí que també va quedar subcampió.

Per acabar, el Premini A Masculí va arribar a la Copa Puleva que és la final A4 del campionat de Catalunya.

Força SESE!!!!

Scroll al inicio