Cadet A Femení
CB Morell 50 – SESE 53

Tercera victòria de la temporada.
Partit a priori complicat contra un equip que portava 10 victòries, 8 més que nosaltres. Malgrat les de Tarragona tenien superioritat en alçada, vam ser capaces d’aprofitar les nostres armes per arribar al final del partit amb igualtat en el marcador. La nostra pressió els hi va generar moltes dificultats al llarg del partit així com les variants defensives que vam plantejar.
Amb tot, al darrer minut tots dos equips vam tenir la possessió per guanyar, pero la imprecisió d’ambdos ens va endur a la pròrroga.
En els minuts extra vam donar un pas endavant arribant a aconseguir una avantatge de 8 punts a falta de dos minuts. Malgrat alguna errada que li va permetre a les de Morell ajustar el marcador en els darrers segons, la merescuda tercera victòria va ser nostra.
En resum, primer partit en molt temps que ens mostrem constants durant els 40 minuts, jugant ordenades i amb una bona defensa.
Aquesta setmana doble partit contra rivals directes que, de guanyar, ens permetria sortir de la cua de la classificació. Necessitarem, però, de la máxima concentració, intensitat i actitud durant els 80 minuts si ho volem aconseguir.
Força SESE!!!

Resultats i classificació fase prèvia
Fotos de la temporada

Scroll al inicio