Cadet A Femení
Sant Jordi 48 – 52 SESE

Aquesta jornada l’equip s’enfrontava a un rival directe de la classificació, essent una victòria clau per al bon desenvolupament dins del grup.

Iniciàvem el partit amb poca intensitat encaixant un parcial 7-2. Després d’un parell de bones accions defensives, l’equip aconseguia apropar-se al marcador.

Aquest clima d’irregularitat va ser la tònica dels 30 primers minuts. La nostra defensa intensa però discontínua s’intercalava amb molts errors tontos que les rivals no perdonaven. Tanmateix, vam saber aprofitar les bones jugades defensives per mantenir un marcador ajustat.

L’últim quart vam sortir molt concentrades i actives, tant en defensa com en atac. Això va provocar que, en els primers quatre minuts, anotèssim un parcial de 2-11. La resta del partit va consistir en mantenir aquesta diferència, per a acabar en un 48-52.

Durant tot el partit s’han pogut veure molts aspectes en els que l’equip ha de millorar notablement. Cal destacar la pèrdua de pilotes per culpa de passades mal donades, que van fer que el rival poguès anotar cistelles fàcils. A més, també s’ha d’intentar aconseguir una major regularitat en defensa, per tal de poder jugar més còmodes.

D’altrabanda, també volem felicitar a les jugadores per la seva concentració, tant dins com fora de pista. L’equip va estar animant tot el partit, demostrant que el volíem guanyar. De tota manera, hem d’intentar treballar com projectar aquesta energia en bones jugades defensives i ofensives.

Ara tenim dues setmanes per seguir treballant i preparar-nos per l’últim partit de la primera volta, contra un rival conegut. Força SESE!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio