Cadet A Femení
SESE 52 – IPSI 25

Començàvem el primer partit de la temporada com a locals amb molta força i intensitat, després d’una bona setmana d’entrenaments. Gràcies a això s’acabava la primera meitat amb un avantatge de 22 punts.
Malgrat el bon inici, l’equip començava el tercer quart dispers i amb una perillosa manca de ritme. Tot i així, les jugadores van saber pujar la intensitat i mantenir una diferència de més de 20 punts.
Tot i que no aconseguíem recuperar el ritme dels primers vint minuts de partit, l’últim quart millorava considerablement respecte a l’anterior, acabant en un sòlid 52-25.
En aquest partit repetíem la tònica de l’anterior jornada amb una defensa dura i intensa que evitava que les rivals duguessin a terme llargues jugades. A més a més, al llarg del partit es va veure una gran millora en el moviment de pilota així com en els passes.
Tanmateix, encara cal millorar altres aspectes com les finalitzacions després de contraatac, que ens fan perdre nombroses oportunitats de cistelles.
Estem molt contentes de l’actitud de l’equip, que s’ha vist reflectida en una defensa molt intensa i dura, així com de les millores en el moviment de pilota. Ara toca treballar per continuar millorant i per preparar-nos per la següent jornada.
Força SESE!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio