9938

09/02/2020

Auesta setmana l’equip es va enfrontar a un rival dur en un camp al que les jugadores no estaven acostumades. Malgrat la bona actitud i el joc intens a pista, el poc encert va marcar tot el transcurs del partit.

Durant el partit vam tornar a veure un element que ja s’ha repetit al llarg de tota la temporada: la baixa anotació des de la línia de tirs lliures. Això, sumat a petits errors defensius en determinants moments van provocar que, davant d’un rival encertat ofensivament, l’equip fos molt perjudicat.
D’altrabanda, el partit demanava un joc rápid amb un elevat ritme que nosaltres no vam saber adoptar ni trobar-nos cómodes. Aquest increment de velocitat s’ha treballat al llarg de la setmana però no vam saber reflectar-ho durant el partit.
Tanmateix, cal destacar i felicitar a les jugadores per la bona actitud, tant dins com fora de pista. Això va provocar que, després de cada canvi, les jugadores sortissin mentalitzades al camp de joc. També s’ha de remarcar la millora d’aquest partit en la sortida de pressió.
Ara toca fer una semana de bons entrenaments per preparar-nos per la següent jornada.
Força SESE!

Resultats i classificació fase regular
Resultats i classificació fase prèvia
Fotos de la temporada