Cadet A Masculí
SESE 89 – CB Saps 40

4 de 4 en victòries en partits oficials aquesta temporada. Gran partit del cadet A que ha jugat de manera molt correcte i seriosa davant un rival que ha semblat que baixava els braços molt aviat en el partit.

Els primers minuts han sigut de color blau amb un bon parcial inicial amb bones jugades i bon encert, que però, ha durat ben poc. Als pocs minuts, el Saps ha reaccionat i ha començat a pintar de negre el partit, en part gràcies a errors nostres.
Ens hem deixat remuntar ja que no buscàvem al company alliberat i forçàvem els 1c1, enlloc de buscar la millor situació en cada atac.
Això ha passat en els primers cinc minuts, després, quan hem augmentat la intensitat i hem començat a jugar amb més ordre, hem marxat en el marcador per acabar el 1r període amb un 27-12.
En el 2n quart, ens hem carregat molt d’hora de faltes, i hem anat arrossegant la bandera al llarg del quart i, al cometre faltes tontes, hem regalat tirs lliures al rival, que per sort no ha aprofitat.
La segona part ha estat un reflex de la primera, on s’han comès els mateixos errors però també s’han seguit fent bé les mateixes coses i la distància en el marcador s’ha anat enxamplant.
Partit molt coral on tots els jugadors de l’equip han sumat en anotació.
Força SESE!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio