Cadet A Masculí
SESE 90 – UE Horta A 37

Inici demolidor amb un primer parcial de 30-11 on els visitants van sumar els punts per errors nostres en la defensa del 1c1. Partit molt seriós on en el segon període la intensitat i el ritme baixen, i l’Horta aconsegueix aturar la sangria anotadora del SESE. Igualment, seguim jugant amb més calma i amb un bon joc estàtic i tàctic, i marxem al descans amb una avantatge considerable, de 32 punts.

A la represa sortim molt concentrats, sobretot en defensa que ens permet córrer i, a més fer-ho molt bé. La distància es va enxamplant, ja que aconseguim que l’Horta no anoti la seva primera cistella fins a ben passats els 5 minuts del quart.
Comencem l’últim període amb una diferència de més de 50 punts i amb ganes de més. Això no succeeix així ja que s’instaura un bloqueig en el marcador on cap dels dos equips és capaç d’anotar. Finalment, l’anotació es reprèn amb un intercanvi de cistelles fins al final del partit.
El més important que ens hem d’emportar d’avui és que els partits duren 40 minuts, no podem jugar molt bé els 30 primers i malament els altres 10, per moltes proves tàctiques i de rotació que es facin.
Força SESE!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio