Cadet A Masculí
UE Gaudí-Holmes Place A 58-73 SESE

Mal partit en línies generals contra un Gaudí intens i combatiu que en cap moment va abaixar el cap i que sempre va plantar cara als de Virrei.
El partit ja va començar pronosticant com es desenvoluparien els següents minuts, on el ritme era imposat per l’equip local que dominava el rebot i la velocitat del joc. Aquest alt ritme provocava molts contactes que ens feien cometre errors al precipitar-nos amb la pilota o en algunes passades complicades. Aquests errors, de no pensar en el joc i no mirar amb serenitat i llegir la defensa ens feia tenir problemes per anotar i abusar d’1c1 molt forçats.
Per sort, en la segona part vam aconseguir – a base d’intensitat més inteligent per part nostre i d’una disminució dels percentatges de tir del Gaudí – donar la volta al marcador i aconseguir un cert marge en el marcador que ens va permetre sumar la 3a victòria.
Cal estar més centrats als entrenos, i atents a les indicacions i correccions dels entrenadors. Hem d’estar més seriosos i exigir-nos més en cada exercici de l’entrenament.
Scroll al inicio