Cadet A Masculí
CN Tàrrega 34 – SESE A 100

Primer partit oficial de la temporada pel cadet A masculí del SESE, i primera victòria. Partit marcat per la superioritat dels nostres davant el Tàrrega que no ha deixat de lluitar en cap moment.

En el primer quart, els de Virrei han dominat i juntament aprofitant alguns errors en l’atac de l’equip rival ha permès que des del principi s’establís una distància considerable en el marcador. Tot i així permetem punts a causa d’una fluixa defensa.
Al 2n quart ajustem més els detalls i els conceptes en atac i seguim anotant amb facilitat per arribar al descans amb un 20-54 al marcador.
A la represa el nostre joc canvia i comencen a dominar les individualitats sobre el joc colectiu i això fa que estiguem els primers 4 minuts amb només 2 canastes en joc i molts errors. Per sort la nostra defensa comença a ser més ser sòlida i no permetem cap canasta del rival en els primers 5 minuts del 3r quart i només 4 punts en el total del tercer període.
Bon partit en línies generals, potser cometent algun error de més, per l’exigència que tenia el matx. S’ha de seguir treballant.
Força SESE!!!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio