Cadet A Masculí
SESE 77 -Diagonal Mar 53

Continuem imbatuts a la lliga al sumar la segona victòria en dues jornades.

Durant els primers minuts del partit han predominat les defenses sobre l’atac i ha costat molt obrir la llauna, i fins ben passat els 2 primers minuts no s’ha anotat la primera cistella del partit. A partir d’aquí el ritme de partit ha sigut bo, i els de Virrei han controlat bé, sabent amb molt bon criteri quan córrer al contraatac i quan parar per jugar en estàtic.
Tot i això el nostre atac no ha sigut fluid, precipitant-nos i perdent moltes boles que han donat punts fàcils al rival. La dinàmica ha seguit així, cometent molts errors i permetent punts. A mesura que ha avançat el 2n període, hem començat a estar còmodes en atac i sòlids en defensa, i hem aconseguit agafar avantatge.
Al principi de la 2a part hem pecat d’un mal balanç defensiu, donant punts fàcils al rival. Quan hem començat a moure la pilota en atac -amb bons pases i moviment sense pilota- hem aconseguit tornar a agafar uns quants punts d’avantatge.
Hem seguit durant els dos períodes finals amb aquesta dinàmica ofensiva de passes i hem continuat enxamplant la diferència en el marcador per acabar amb el 77-53 final.
En línies generals ha sigut un bon i treballat partit contra un Diagonal Mar molt molt combatiu.
Força SESE!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio