Cadet B Femení
Diagonal Mar 48 – SESE 96.

Després d’uns minuts vacil·lants, Carles demana temps mort i el seu equip es revoluciona de tal manera que sorprèn als seu rival amb un parcial de 8-21 que marca diferències importants. Intensitat sobre la pista i sobretot, molt encert en atac marquen un primer quart de cine. Amb la sisena marxa ja posada, el Sese B va ser una piconadora. El seu rival, impotent, va ser atropellat de tal manera que al descans s’arriba amb 25 punts de diferència (21-46).
La segona part va ser un pur tràmit. Les locals van jugar millor però el Sese B en cap moment va donar opció al seu rival amb un joc ofensiu impressionant. Un 13-23 i un final 14-27 van deixar un marcador (48-96) que marca la gran superioritat de l’equip cadet del Sese B.
En resum, gran partit del Sese B que encadena un 3/3 en aquesta primera fase on, marcant també el millor resultat en tots els anys que porten juntes,i sense dubte, és la gran favorita. Però no cal defallir, s’ha de continuar treballant fort especialment en la faceta de rebots defensius ja que es donen masses segones oportunitats al rival i si davant tenim un rival més fort, no ens perdonarà.
Felicitats equip, força Sese B i sempre Força SESE!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio