Cadet B Femení
Epsa 57 – SESE B 59

Primer partit de la temporada, primera victòria però patint massa. A les jugadores del Sese B els va costar adaptar-se a una pista estreta i curta i amb unes cistelles molt rígides. Tot i això, la superioritat en edat i sobretot en físic no es va notar sobre la pista. Les jugadores de Carles i Laia van lluitar per totes les pilotes al camp i van igualar i superar a les locals per tan sols un punt al terme del primer quart (18-17). Al segon quart domini de les nostres noies i gran treball en atac i especialment en defensa. Amb encert en atac i en els tirs de tres punts, el Sese B va tornar a guanyar el quart, acabant al descans amb un marcador ajustat de 30-32.
L’inici del tercer quart va ser fulgurant. Les nostres veient l’alçada i pes de les rivals van començar a córrer i el marcador es va disparar amb un parcial de 22-10, amb unes locals sorpreses davant l’allau de les visitants, pletòriques en defensa i molt encertades en atac. El marcador marcava una distància concloent (41-54). Però en bàsquet no hi ha marcador fins al final. L’equip el Sese va patir massa, massa. Va començar a a perdre pilotes de manera fàcil, a no encertar en atac en jugades clares i el marcador es va anar reduint minut a minut, fins arribar a tenir la darrera pilota l’EPSA als darrer segons però van fallar i el Sese B va aconseguir d’aquesta manera una victòria important en una pista difícil (molt celebrada per l’equip a la pista i l’afició, que mai falla, del Sese).
En resum bon partit, gran treball en rebots (fins 55 rebots triplicant darrers partits), massa pilotes perdudes (49) i poc encert en tirs de 2 (23%) i en tirs lliures (36%). Cal seguir treballant als entrenaments i a preparar molt bé el partit inaugural a casa davant el Bàsquet Ateneu Montserrat.

Força SESE!!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio