Cadet B Femení
Gavà 42 – SESE 40

L’ història es repeteix una vegada més. Fa dos anys, derrota per la mínima davant un equip molt físic i de gran envegadura. El fred, el vent i l’hora no es van mostrar a la pista local per la calor, tensió i emoció d’un partit molt igualat. La primera de la temporada davant un rival d’igual nivell.
La primera part sempre va ser dominada per les locals que imponien el seu físic i la seva força necessària per aconseguir entre cinc i tres punts de diferència. El Sese, sempre es mantindria en vida però el poc encert ofensiu i les nombroses pilotes perdudes es van convertir en el marcador, al descans, d’un ajustat 20-15.
La segona part va ser diferent. El Sese es va deixar tot sobre la pista davant un arbitratge que va sancionar una i una altra vegada a les nostres noies, arribant a expulsar a tres per cinc personals i vam arribar a a ser sancionats fins a 30 personals (récord!). Les locals van arribar a tirar fins a 25 tirs lliures. El tercer quart va ser per al Sese i al quart, vam arribar a anar per davant en el marcador però les locals van obrir i impulsar un 42-40 i la darrera pilota, als darrers segons, no va entrar ni va ser picada una clara falta de la defensa local.
En resum, primera derrota però no passa res. El Gavà no té més nivell que el nostre. S’ha de corregir el fet de les pilotes perdudes (van arribar a 40 pilotes!). I és el resultat el que demostra que el grup estarà molt igualat. Qualsevol equip pot guanyar,com demostra que el els dos imbatuts de la primera fase van ser derrotats. A entrenar fort, a agafar aire i aixecar els ànims que d’aqui a dues setmanes anirem a Premià a guanyar.
Força Cadet B i força sempre SESE !!!

Resultats i classificació fase regular
Resultats i classificació fase prèvia
Fotos de la temporada

Scroll al inicio