10227

07/03/2020

El cadet B del Sese acaba la primera volta d’aquesta segona fase amb un pas irregular, amb partits bons i d’altres dolents. De moment, 2 victòries i quatre derrotes davant equips que no han estat superiors.
L’enfrontament davant el Maresme C va estar marcat per la gran intensitat de les locals davant un equip rival mermat per l’estat físic d’algunes jugadores i la baixa important de Vero. Després d’un primer quart força igualat (14-11), al segon, la força sota els cistells de les locals va proporcionar un parcial de 15-9 que posava un resultat al descans de 29-20, la màxima diferència del partit.
La segona part va ser totalment diferent amb les nostres ficant-se al partit després d’apretar en defensa i tenir encert en atac.. Un parcial de 7-12 ens posava a tan sols quatre punts de diferència i fins i tot, a dos punts amb moltes oportunitats per empatar. El cadet B després de lluitar el tercer quart, ho va pagar al definitiu darrer quart. Després d’un 36-34, es va pasar en un tris tras a un 48-36 que trencava l’intent de remuntada de les noies de Carles, Nora i Laia. Al final, es va maquillar una mica el marcador del partit que va ser un definitiu 55-45-
En resum, nova derrota i després de la primera volta cal destacar la gran lluita del nostre equip i especialment, el poc encert en atac (som el pitjor equip del grup en anotació). Cal continuar treballant, el milllor és que cap rival ha estat superior a les nostres noies. Recuperar les forces, les lesionades i ja pensar en guanyar al proper rival, el Gavà, on les nostres van jugar el pitjor partit de la temporada. Ànims noies, força cadet B i força sempre SESE!!

Resultats i classificació fase regular
Resultats i classificació fase prèvia
Fotos de la temporada