Cadet B Femení
Premiá de Dalt 38 – SESE 43

Partit horrible, possiblement el pitjor de tota la temporada de les nostres noies però amb victòria en l’últim quart. Un partit que mereix una reflexió des del cos tècnic a les jugadores per afrontar els pròxims enfrontaments.
La primera part va ser nefasta. Un equip sense esma, sense rebot i amb escàs encert ofensiu va ser dominat per unes locals que van aprofitar els buits de la defensa visitant per anotar amb molta facilitat, massa facilitat. Al descans, un ridícul 19-12 …
I en el tercer quart les coses es van igualar a causa de la debilitat del Premià de Dalt, un equip molt inferior al nostre. Un parcial de 10-10 deixava la decisió final pel darrer quart. En el quart es va jugar amb més caràcter i més amb el cor que el cap. Els encerts en accions individuals i l’encert en triples va posar per davant al Sese B que va aguantar fins al final per guanyar per un ajustat 38-43.
En resum, una victòria agredolç perquè no es va jugar res bé, perquè va faltar joc col.lectiu i perquè han agafat un camí equivocat de cara a propers partits, segurament més difícils. Cal continuar treballant i més en els entrenaments, especialment en les jornades de dimarts i divendres on es nota massa relaxació en les noies. Només entrenat bé i a tope, es jugarà millor.
Ánims noies, força cadet B i força sempre SESE!!

Resultats i classificació fase regular
Resultats i classificació fase prèvia
Fotos de la temporada

Scroll al inicio