Cadet B Femení
SESE 60 – Llefía 34

Un cop fet els deures amb la classificació per jugar la segona fase en la lliga A, l’únic repte era aconseguir el ple, és a dir, aconseguir deu victòries en deu partits. I el repte va ser complert a la perfecció …
Les locals van dominar el partit en els quatre quarts (17-14, 12-9, 14-4 i 17-9) davant un rival poderós físicament. Sempre van anar per davant en el marcador però el joc lent i físic de les rivals va provocar un partit insuls i avorrit. Les visitants ho tenien clar. No deixar jugar a les locals que en totes les accions ofensives eren víctimes de falta personal. Aquest fet va provocar que les locals van arribar a tirar gairebé quaranta tirs lliures, el doble o triple de partits anteriors. Puntet a puntet i encertant en els triples, el resultat final va ser un clar 60-34 que demostra la gran superioritat tècnica del nostre equip en aquesta primera fase.
En resum, gran primera de la fase i ara ve la aturada nadalenca encara que el nostre equip jugarà dos tornejos per preparar l’assalt a la fase A, que serà més dura- Cal seguir millorant i Bon Nadal per totes les famílies del cadet B, pel nostre equip del Sese i pel nostre club. Es presenta un 2020 apassionant. Força cadet B i força sempre SESE!!!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio