Cadet B Femení
UB LLEFIÀ 62 – SESE 75

Coratge, lliurament, orgull … és el que va treure el Sese B en un partit molt igualat on l’autèntic protagonista va ser el col·legi irat que no va agradar ni a un ni a l’altre equip …

El partit va ser molt igualat i la gran superioritat de les locals, més altes, de major pes i un any més grans, va ser la diferència entre els dos equips. Valent-se d’aquesta superioritat les locals van manar durant els vint minuts de joc davant un Sese B que no trobava la seva màxima característica: la intensitat. A un 13-13 del primer quart, va seguir un 17-12, amb les nostres aguantant un arbitratge casolà i la duresa local, per arribar a la mitja part amb 30-25 en contra. Es preveia un partit “dur de pelar …”.

I les coses no van poder començar pitjor en el tercer quart amb un parcial local de 10-0 que ens va posar quinze punts per darrere en el marcador (40-25). Però aquesta diferència va doldre a les nostres que, al cap d’un gran temps mort de Carles, van reaccionar de manera sorprenent, defensant al màxim en defensa, encertant en atac d’equip i lluitant per totes les pilotes. minimitzant a unes locals que no van anotar més mentre que les nostres li endossaven un parcial de 10-15 que posava l’empat a quaranta punts a falta de deu minuts de joc i amb la sensació sobre la pista que el control era total de les nostres, tot i la lesió d’Aiko i la baixa de Vero.
Al darrer quart, manaven en tot moment mentre que les locals només anotaven de tir lliure perquè l’àrbitre carregava contínuament a les nostres amb faltes personals sense criteri. Tan escandalós va ser aquest quart que el va fer durar més de dos minuts del temps donant la sensació real de que esperava que guayenssin les locals. I quan va anotar el final, unes celebrant la victòria i les locals l’empat quan el marcador final era de 55-56- Increïble! Però al temps de pròrroga, les nostres enrrabiedes amb el públic local, que els va dedicar tota mena d’insults i l’actuació de l’àrbitre. els van endosar un parcial de 7-20 que deixava clar qui era millor malgrat el primer temps fluixet (62-75).

En resum, gran victòria d’equip, cinc de cinc i ara ens toca afrontar la segona volta amb la majoria de partits a casa. Felicitats noies, felicitats afició i a entrenar més i més. Força SESE B i força sempre SESE!!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio