Cadet B Femení
SESE 66 – 34 BAM

Sis de sis i no pot començar millor la segona volta. En un partit de moments alts i baixos, el cadet B fem de l’Sese va ser infinitament superior a un rival molt feble.

Una sortida en tromba de les noies de Carles va deixar al seu rival K.O. Amb intensitat i encert en atac, un clar 22-7 deixava ben clares la superioritat davant un Bàsquet Ateneu Montserrat que es va veure sacsejada en totes les parts de camp. En el segon quart, les locals van seguir apretant als seus rivals que amb prou feines arribaven al nostre camp. Tot i així, l’encert era baix ja que es van fallar innumerables accions clares en atac per la qual cosa el grau d’eficiència era negatiu tot i dominar clarament el partit. Un 19-10 deixava el partit liquidat amb un marcador contundent com un 41-17.
I com sol passar, encara que no hauria de passar, les locals van deixar de prémer l’accelerador i jugant a nivell baix, encara que això sí ara amb eficiència positiva, van saber mantenir, sense patir, la gran diferència en el marcador. A la segona part un parcial de 25-17 deixava ben clar amb què tranquil·litat va jugar el Sese B que si hagués mantingut la intensitat del primer quart hauria aconseguit un marcador d’escàndol.
En resum, un partit fluixet, amb molt d’encert en el tir de tres punts i bona actitud en defensa. Però no hem de relaxar-nos i cal aconseguir jugar, com a mínim, tres quarts de gom a gom perquè pel que es veu en aquesta fase, som molt superiors a tots els rivals. La setmana que ve a entrenar al màxim i pujar el nivell davant un Diagonal que va ser apallissat a l’anada (48-96). Felicitats, força cadet B i Força sempre SESE !!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio