Cadet B Masculí
CB L’Hospitalet B 69 – SESE 92

Comencem la 2a lliga de la millor manera amb una contundent victòria (què hauria pogut ser superior). Després d’una primera lliga on ens ha sigut fàcil guanyar la gran majoria dels partits, ara arribava l’hora de la veritat on haurem de jugar, esforçar-nos i competir per tots i cada un dels partits.

L’equip tenia ganes de començar aquesta nova fase i s’ha vist reflexat a pista, sobretot a l’inici amb una sortida en tromba amb intensitat i força, mostrant les ganes que té l’equip de demostrar nivell en aquesta segona fase.
Això permet ràpidament dominar el marcador junt a una bona defensa tota pista, fruit de la gran intensitat, tot i el baix encert en el tir que contrarestem dominant el rebot en atac (i també en defensa) i aconseguit fins a quatre opcions en un mateix atac.
En la segona part amb un +20 al marcador no acabem d’apretar l’accelerador i augmentar més la diferència en el temps restant. Ens contagiem del ritme del rival i entrem en moments d’imprecisions i males decisions que transformen alguns atacs en caòtics.
Estem satisfets amb la victòria però ens ha fet ràbia no haver pogut acabar de rematar la bona feina, sobretot la de la 1a meitat.
La setmana vinent rebem a casa al Sant Josep de Badalona amb ganes de repetir el resultat d’aquesta setmana. Toca una setmana dura d’entrenaments per poder aconseguir-ho.
Força SESE!!!

Resultats i classificació fase prèvia
Fase final pel títol B
Fotos de la temporada

Scroll al inicio