Cadet B Masculí
SESE 99 – CB Tarragona 54

Comença el matx amb un bon inici dels de Virrei, que surten bastant centrats i fent el que toca fer, amb ritme i sense tonteries amb un parcial de 18-05 que obliga al Tarragona a demanar un temps mort per aturar la gran arrancada dels locals.
Després del temps mort, el joc no és el mateix amb un sortida tonta i un mal balanç defensiu i una defensa molt més tova que permet un parcial de 0-7 pels visitants.
Poc a poc tornem a controlar el joc, tot i que la nostra defensa no torna a ser tan consistent com en el principi del partit i en atac no juguem tan clars.
En el 2n quart s’han jugat coses en atac però la defensa ha sigut molt dolenta, i per això la distància en el marcador s’ha mantingut. Però què passaria si no funcionem en atac i la defensa és un colador?
Arribem a la mitja part seguint una dinàmica semblant amb les mateixes sensacions i un resultat de 59-34.
Igual que a l’inici del partit, sortim del descans un altre cop concentrats i amb bons minuts de joc, amb un ritme de joc major, que és el que ens interessa.
Un últim quart on el rebot ha sigut de color rosa, ha tancat el partit sense poder arribar a una diferència superior als 50 punts. A cada tir hem de bloquejar el rebot per evitar segones opcions quan ataqui l’altre equip i aconseguir-les nosaltres quan un company tiri a cistella.
Hem de millorar sobre la defensa i la comunicació, tant en atac per poder saber jugar millor entre nosaltres i sobretot en defensa quan es produeixen blocs indirectes i canvis defensius.
Acabem la lliga amb un immillorable balanç de 16 victòries per cap derrota. La feina ha estat bona però ara arriba l’hora de la veritat, quan podrem realment veure si estem com volem i si la feina ha sigut bona.
Força SESE!!!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio