Cadet B Masculí
SESE B 70 – U.E. Mataró 70

Abans de tot agraïr a tota la gent que va venir a veure’ns i ajudar-nos amb la seva animació i empenta el dissabte a la tarda. Jornades així ens fan sentir orgullosos dels nostre club i la nostra gent. Sou molt grans!

Primer partit d’aquesta eliminatòria per accedir a la F4 de la lliga de Cadet de 1r any que acaba amb un marcador neutral. Però això no és així, per nosaltres el marcador és molt positiu demostrant que podem competir de tu a tu contra un equip que l’any passat era molt superior a nosaltres i contra qui no podíem disputar-li la victòria.
El partit d’aquest dissabte va començar amb molt desencert per part nostre i 3 triples del Mataró que ja feia veure que havíem de mostrar un gran joc per estar allà. Això no va ser del tot així, cosa que va provocar que estiguéssim gran partit del partit uns 13-15 punts per sota. En vàries ocasions ens podíem apropar a 10 però un parell de males defenses ja feia que tornéssim a estar a 15 punts.
Un últim quart amb molt de caràcter i actitud va fer que aconseguíssim reduir distàncies i fins i tot, arribar a tenir una acció final per guanyar el partit.
És un bon resultat en un matx complicat que hem pogut treure amb lluita, ganes i defensa. La setmana vinent es decidirà tot a Mataró, el diumenge a les 12:00h.
Ho podem aconseguir! Us esperem!
Força SESE!!!

Resultats i classificació fase prèvia
Fase final pel títol B
Fase final
Fotos de la temporada

Scroll al inicio