Cadet B Masculí
SESE B 83 – CB Sant Josep B 70

Molt important victòria que ens col·loca líders en la classificació després de sumar 2 de 2 victòries en aquesta segona fase per arribar als play-offs.

El partit començava amb un 1r quart que va acabar amb un 18-13 en el marcador després d’un inici on comencem adormits i amb molt desencert per part dels dos equips. Llavors, poc a poc entrem en el partit i, a base de defensa, anem recuperant per acabar amb un +5 al final del primer període. El 2n quart va seguir la igualtat en el joc però vam ser capaços de dominar en el marcador amb un distància sempre de 7/8 punts per sobre. Ha sigut un bon quart on s’han vist coses treballades sobretot en atac, llàstima d’un mal últim minut que fa que s’arribi a la mitja part amb només un +3.
A la represa, el 3r quart que segueix la mateixa tònica, tot i que marxem de més 10 de punts però uns mals minuts finals fan que s’apropin fins als 2 punts (algo similar al que havia passat en el 2n període).
Un molt bon últim quart on el nostre joc ha anat in crescendo ens ha permès sumar la 2a victòria i amb un bon resultat pel bàsquet average.
Cal seguir treballant, avui hi ha hagut detalls que ens hauríem pogut costar molt cars com per exemple un mal balanç defensiu o el baix encert sota cistella i en tirs exteriors.
Anem pel bon camí, continuem així!!
Força SESE!!!

Resultats i classificació fase prèvia
Fase final pel títol B
Fotos de la temporada

 

Scroll al inicio