Cadet B Masculí
SESE B 86 – C B Gavà 40

Inici de partit fluix, tou i amb poca intensitat, que es reflexa en un marcador baix. A partir dels 5 minuts, a causa del baix ritme que provoca uns percentatges de tir molt dolents aconseguim rebots defensius per córrer i començar a sumar punts més fàcils sota aro. Alhora exercim un gran control i domini en el rebot ofensiu que ens dóna multitud de segones i terceres opcions.
A partir d’aquí, imposem el nostre joc i la diferència en el marcador es va enxamplant poc a poc.Tot el segon quart segueix igual per arribar 51-19 en el marcador al descans.
En la 2a part, es dóna la relaxació tipica quan vas guanyant i dominant en el marcador tot i que es continua jugant bé, per acabar amb un 86-40 final.
Bon partit en línies generals contra un equip inferior que ha servit per treballar algun aspecte tàctic ofensiu i pulir alguns detalls. Com a nota negativa podriem destacar que seguim perdonant moltes cistelles que són punts molt valuosos que en altres partits ens han costat la derrota.
La victòria en aquesta jornada ens classifica matemàticament per disputar els quarts de finals i poder lluitar per una plaça a la F4. Toca fer un sprint final per acabar d’arrodonir la bona temporada que s’està realitzant!! Vinga nois!
Força SESE!

Resultats i classificació fase prèvia
Fase final pel títol B
Fotos de la temporada

 

Scroll al inicio