Cadet B Masculí
St Nicolau 64 – SESE 73

Després d’una setmana d’entrenaments totalment inèdita per la passa gripal que va tenir l’equip, ens presentavem a Sabadell amb molta incertesa de com anirien les coses. El partit era molt important, contra un rival fort i en una pista molt complicada. Vam sortir molt ficats, recuperant pilotes i anotant fàcilment. Però el rival va començar a posar la defensa a un nivell molt alt i en estàtic erem incapaços de generar situacions d’avantatge. Això va comportar un -4 al descans. Però tot i no poder fer el nostre joc, estavem dins del partit.

El 3r període va ser molt complicat, no vam poder parar al seu jugador més determinant i ens van agafar una avantatge de +9. Però l’equip no va deixar de creure, vem seguir defensant, lluitant el rebot i poc a poc ens vem anar apropant al marcador. Finalment, la defensa rival va arriscar molt i això ens va permetre trobar avantatges a la linia de 6,25 que no vem perdonar. El nostre encert exterior en el moment clau de partit va arribar i amb ell la victòria.

Hem tret un partit molt complicat, en una setmana molt complicada d’entrenaments i hem donat un bon cop sobre la taula. Consolidem la 2a plaça compartida amb el Lleida i 2 victories ens separen del 4t classificat.

Molt contents del caràcter guanyador que vam veure ahir a Sabadell.

A seguir! Força SESE!!!!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio