Cadet B Masculí
U.E. Horta 66 – SESE 72

Victòria en el partit més ajustat de la lliga fins a dia d’avui. Està bé sumar una victòria més i seguir amb la ratxa d’imbatibilitat però no serveix de qualsevol manera.
D’aquest partit es poden extreure moltes conclusions, i la majoria d’aspectes negatius del partit que no es poden repetir.
El partit va començar amb un 1r quart igualat amb avantatge mínima per part nostre ja que vam intentar córrer i treure algun contraatac. Vam estar sempre per davant en el marcador amb un atac poc fluid i defenses amb despistes que permeten contraatacs fàcils del Horta que és el que va fer que no poguéssim marxar del marcador.
El 2n quart va seguir amb la mateixa dinàmica i un molt baix encert per part nostre que ens fa arribar al descans amb un ajustat 26-33 al marcador i un objectiu clar de revertir la situació i aconseguir un bon joc (sobretot bones sensacions).
Tot començar el 3r quart sembla que complim les expectatives però això dura 4 minuts i tornem al mateix que a la primera part amb un joc més dur i més físic, però cometent els mateixos errors i el que sembla, des de fora, amb poques ganes, poca intensitat i molta desconnexió.
En resum, ha sigut un partit on ha faltat molta defensa (que es basa principalment en ganes i actitud), un baix encert sota l’aro i en els tirs lliures al final del partit i un mala actitud i intensitat.
Ja només queda 1 partit per acabar aquesta primera fase i començar la següent, s’ha de fer un canvi de xip i augmentar la concentració, ritme, intensitat i qualitat dels entrenaments per evitar partits com el de dissabte.
A base de treball tot és possible, però s’ha de treballar!
Força SESE!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio