Cadet B Masculí
CB Gavà 04 57 – SESE B 99

Tercera victòria en tres partits en aquesta segona fase que ens manté líders i imbatuts en la classificació. Ens pensàvem que seria un partit fàcil i no ho va ser, va costar molta suor aconseguir la diferència final en el marcador
El 1r quart del partit va ser molt igualat amb molt desencert des de fora i prop de cistella per part nostre que tot i dominar en el joc, no ho podíem reflexar en el marcador. El Gavà va plantejar una defensa molt física que no vam respondre amb intensitat i que juntament amb els àrbitres que deixaven jugar amb contacte va portar a un resultat igualadíssim de 17-18.
El 2n quart va començar com el 1r quart, amb duresa que no contrarrestem amb duresa, fins que un seguit de bones defenses ens permeten punts fàcils sota aro i ànims i una empenta per seguir jugant amb més ganes i intensitat. Jugant així fem un bon parcial per anar a la mitja part amb un 28-49 al marcador, després d’entendre una mica millor que la pressió amb pases es supera millor i no amb tant de bot.
En la represa del descans sortim tous i permeten al rival penetrar fins sota l’aro i treure opcions que fa que s’acostin en el marcador. Al tram final del quart reaccionem i tornem a jugar com en els bons moments del 2n quart i tornem a marxar en el marcador.
Un molt bo últim quart, amb bon ritme, intensitat i defensa que permet acabar el partit amb un 57-99 a favor.
El que hem d’aprendre avui és a no fer-nos petits quan el rival exigeix i posa un alt nivell de duresa. No hem de tenir por, més aviat el contrari, hem de fer un pas endavant i lluitar amb més ganes i més duresa.
Força SESE!!!

Resultats i classificació fase prèvia
Fase final pel títol B
Fotos de la temporada

 

Scroll al inicio