Cadet B Masculí
CB Sant Josep 67 – SESE 66

Segona derrota consecutiva que segueix la tònica de la setmana anterior: igualtat al principi fins que poc a poc entrem en partit i ens coloquem més de 15 punts per sobre, llavors arriba el darrer quart i ens remonten per acabar perdent el partit en un final a cara o creu.

Començament intens amb lluites constants i moltes alternances en el marcador que fa entreveure la igualtat que es viurà al llarg del partit. Juguem en una pista petita que no ens permet córrer, hem de jugar en estàtic i fallem molts tirs lliures que fa que acabem el quart igualats quan podríem estar ja uns 7 punts per sobre.
El 2n quart el comencem poc concentrats regalant algunes pilotes al rival i fallant algunes accions clares. Per sort ens recuperem i capgirem el resultat amb bones defenses, un atac amb més seny i una bona lluita pel rebot.
Seguim amb aquesta dinàmica lluitadora, seguim recuperant pilotes i anotant, comencen a entrar els triples i marxem a la mitja part 11 punts per sobre.
En el 3r quart tornem a sortir una mica adormits i permetent contratacs que ells no perdonen i s’apropen al marcador. El partit es comença a embrutar amb més contactes i duresa. Igual que en el període anterior, tornem a centrar-nos i a base de defenses i lluita tornem a la distància de 10 punts al marcador, i així queda el marcador abans de començar l’últim i decisiu període.
Comencem el quart amb igualtat màxima però poc a poc el Sant Pep es va apropant fins al punt que es posa per adalt (mateix patró que últim partit vs Hospi), arribant a falta de 22 segons amb un -1 i pilota nostra.
Juguem un bon atac basat en un 1c1 bastant aclarat i aconseguim una canasta de 3 gràcies a un 2+1 i queda una defensa de 9’6 segons, que acaba amb triple del Sant Pep des de la cantonada i una precipitació nostre per sumar canasta en 4 segons que acaba en fora i bola pel Sant Pep per donar per finalitzat el partit.
Toca extreure conclusions dels dos darrers partits on podríem dir que gairebé ens ha passat el mateix. És una derrota però l’actitud ha sigut la correcte, s’ha lluitat en tot moment.
S’ha de continuar treballant!!
Força SESE!!!

Resultats i classificació fase prèvia
Fase final pel títol B
Fotos de la temporada

 

Scroll al inicio