Cadet B Masculí
SESE B 77 – CB L’Hospitalet B 80

Primera derrota en partit oficial en tota la temporada. Era un partit important ja que si guanyàvem, l’Hospitalet quedava fora per la lluita per un billet per la fase final.

El partit es podria resumir en què l’Hospi va fer servir totes les eines possibles per guanyar a base d’un joc no típic d’un equip cadet de 1r any basat en blocs directes, dobles blocs directes frontals i una defensa zonal tota la 2a part, però això no ens ha de servir d’excusa. Aquest partit el va guanyar qui va tenir més ganes de guanyar-lo.
El primer quart va estar molt igualat i marcat per defenses físiques i molt poca fluïdesa en atac impedint contraatacs i obligant a jugar un bàsquet molt estàtic. Al segon quart vam estar millor amb les idees més clares i una defensa més sòlida que ens va permetre colocar certa diferència en el marcador (40-32).
A la 2a part, l’Hospi va augmentar la seva intensitat i duresa, i nosaltres ho vam intentar però no el suficient. Van haver moltes carències en alguns aspectes com en el bloqueig de rebot que podria ser la principal causa de la derrota i el poc moviment amb i sense pilota en atac.
Tot això va provocar que arribéssim als minuts finals amb el marcador molta ajustat on cada acció era importants. En aquests minuts va faltar ambició i caràcter per combatir per la victòria i sumat a alguns males decisions en atac i defensa, van fer que no poguéssim continuar imbatuts.
Derrota que ens ha de servir per tenir més ganes de treballar que mai! Ara depenem de nosaltres mateixos i tot el que passi a causa nostre. Divendres que ve disputem el que segurament sigui el partit o dels partits més importants de la temporada.
Força SESE!!!

Resultats i classificació fase prèvia
Fase final pel títol B
Fotos de la temporada

 

Scroll al inicio