Cadet B Femení
2 partits

Santa Joan de Mata 44 –  SESE 67
SESE 46 – L’Epsa 38
Dos partits en menys de 24 hores, dues victòries, 9/9 i … Campiones!
El cadet B de l’SESE segueix intractable i amb ànima d’anar a més encara. Dissabte a la tarda es va enfrontar a un Sant Joan de Mata que no va ser rival en cap moment, tot i que les nostres es van mostrar en un nivell baix, pensant en la duresa del partit de diumenge ( i la baixa important d’Aiko). Partit fluixet, pocs rebots però victòria contundent (44-67) que mostra la superioritat del Sese B davant un Sant Joan que es va desfer quant les visitants van estrènyer l’accelerador.
Diumenge, nou del matí i partit guanyat a força de picar pedra. L’Epsa no va donar el seu braç a tòrcer en cap moment. Un equip molt físic i aprofitant això, van portar la iniciativa en el primer quart tot i que les nostres van resistir com feres. Un 12-12 inicial va ser respost amb la característica d’aquest equip, intensitat i intensitat. Les locals li van ficar un parcial de 16-10 (28-20 a la mitja part) per posar-se per davant en el marcador ja fins al final. La segona part va ser un estira i arronsa continu. Un parcial per a cada equip (7-10 i 11-6) però en definitiva, i el que compta, és la gran victòria (46-38) de les noies de Carles, Nora i la Laia.
Gran explosió d’alegria a la pista, a les grades (un 10 per una enorme afició). I GRÀCIES Laia, Ainhoa, Aina, Candela, Anna, Nerea, Vero, Isa, Aiko, Ivet, Mar i la gran ajuda de la infantil Paula per fer-nos gaudir setmana rere setmana i, com no, gràcies a el cos tècnic (Carles, Nora i Laia) sempre atents amb les noies que se senten molt estimades pel seu tècnic i això és molt bo. La setmana que ve, últim partit davant el Llefià en què s’intentarà fer el rècord de10/10, amb els deures fets i Força cadet B i Força sempre SESE !!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio