Cavalcada de Reis 2016

Estimats socis i sòcies.
Després d’un parell anys d’absències a les festes de Nadal del Districte, el club torna a recuperar una tradició que estava molt arrelada en el nostre calendari: la participació en la cavalcada de Reis.
Aquesta activitat permet al club ser encara més present en el nostre barri, un barri en què actuem des de fa ja 63 anys. Noubarris ha enyorat veure aquests últims anys la carrossa del SESE entre el reguitzell de desfilades de patges reials, dels Reis Mags de l’Orient i dels veïns i veïnes del barri que, tot repartint caramels, fan les delícies dels més petits i petites (i també d’aquells que ja no ho som tant!).
Per poder dur a terme aquesta activitat d’obertura social al barri, la Junta Directiva del SESE us demana ajut i suport. Totes aquelles persones que vulgueu col·laborar per tal que aquest any el club SESE torni a ser-hi a la cavalcada del districte esteu convocats i convocades a una reunió àgil i informativa el proper divendres 13 de novembre a les 19:00h a les oficines del club dins del pavelló municipal “Ramon Aldrufeu” de Virrei Amat. La reunió la coordinarà en Xavier Hereter, Vicepresident de la Junta Directiva del SESE, qui us explicarà quina és la temàtica que el districte ha escollit per a aquest any per a les carrosses, i per rebre les vostres aportacions i suggerències.
Tots els socis i sòcies hi esteu convidats i convidades a assistir-hi, i us estaríem molt agraïts que passéssiu abans de la data per les oficines del club per poder apuntar-vos i així confirmar la vostra assistència a la reunió del dia 13 de novembre.

Penseu que el valor que tenim com a club depèn de tota la gent que formem part del club, del conjunt de socis i sòcies, i que aquest valor no pot ser tan sols reduït a les cinc persones de la Junta Directiva sinó que ha de ser compartit per tots aquells i aquelles que imaginem un club sanejat econòmicament, competitiu esportivament, implicat humanament i unit socialment.
Des de la Junta Directiva us volem agrair el vostre suport en aquesta activitat, i us reiterem que continuarem treballant per tal d’aconseguir fer del SESE tot això que entre tots i totes imaginem.
Força SESE.

 


El SESE ha tornar a participar a la Cavalcada de Reis del districte de Nou Barris amb l’assistència de jugadors, pares i entrenadors. Moltes gràcies a tots els que la vau fer possible
La carrossa del club va ser a la cua de la cavalcada, anàvem just davant dels diables que van tancar la desfilada.

 

Scroll al inicio