17077

10/04/2022

Benvolgudes famílies

Com ja sabeu, la coordinació tècnica i la junta directiva busquem proporcionar activitats formatives de molt nivell per poder oferir a les nostres i als nostres jugadors majors possibilitats d’aprenentatge en el desenvolupament esportiu.

És per aquest motiu que el club ha fet una clara aposta per vincular-se als campus de la revista Gigantes i així doncs, ens converteix en el principal club associat de la revista Gigantes a Catalunya. D’aquesta forma es vinculen dos marques molt potents que continuaran posant un nivell molt alt de bàsquet pels jugadors.

Una activitat important, en dates sense competició, són els campus d’estiu. Per aquest motiu des de el nostre club hem arribat un acord d’associació amb la prestigiosa revista Gigantes. Es tracta d’un campus de perfeccionament amb una metodologia holística per la millora del jugador tant en l’aspecte tècnic, tàctic, físic i psicològic.

Aquest campus porta més de 20 anys al territori espanyol i només en cinc edicions s’ha convertit en el campus/ training camp de referencia en el nostre territori. Per això estem molt satisfet de ser un club associat del Campus Gigantes Catalunya.

Destaquem la prèsencia d’altres clubs associats com: MoraBanc Andorra ( cantera ACB),CB Hospitalet ( club referencia en formació, destaca per estar al TOP-20 de millors canteres d’Espanya), i altres clubs de la comunitat Valenciana com C.B Benicarló ( equip en fases d’ascens a LEB OR) o Puerto Sagunto ( equip referencia a la comunitat Valenciana en formació)

Amb aquest acord els jugadors tenen un descompte per tots aquests campus:

• De l’última setmana de juny a l’última setmana de juliol, (extern i amb la possibilitat de fer setmanes individuals), també a les dues opcions, a Virrei Amat o a les instal·lacions de Lycee Français, totes dues a BCN.
• Un campus de referencia a nivell europeu, el “Next Level Olot” per a 100 jugadors i jugadores a la primera setmana de juliol, amb places limitades.
També us volem fer partícips que gràcies a aquest acord els nostres entrenadors i entrenadores poden assistir a clínics formatius amb entrenadors d’alt nivell, amb temàtiques properes a la nostra realitat com a Club.

Per més informació us deixem l’enllaç de la pàgina web: https://www.campusgigantes.com/

 

Moltes gràcies

Atentament,

Direcció Tècnica i Junta Directiva

© SESE (Secció Esportiva Santa Eulàlia)