CRÒNIQUES DEL CAP DE SETMANA 16 I 17 DE SETEMBRE. TEMP. 2017-2018

Sènior A Femení. Primera categoria
SESE A 30 – Grup Barna 54

Mal inici de temporada de les locals, que van encaixar una dura derrota a casa amb uns dels derbis de la ciutat de Barcelona. Les blaves no van mostrar el seu potencial ni treball en els 40 minuts producte del nerviosisme. L’equip va sortir molt nervios a la pista i no va tenir bones sensacions en tot el matx. El marge de millora és gran i tenim temps, així que a seguir treballant bé que això tot just ha començat.
Força SESE‼!
Resultats i classificació

Cadet A Masculí. Interterritorial
Catalana Occident Manresa B 63 – SESE 48

Primer partido de liga para el Cadete A masculino. 63-48 en Manresa, duro partido donde estuvimos 25 minutos por delante en el marcador pero que tras una serie de fallos en ataque y malas transiciones defensivas el equipo local logró coger una ventaja de 10 puntos que no pudimos recortar en último cuarto. Mucho trabajo aún por delante, pero el equipo afronta el reto con ganas e ilusión.
Força SESE‼!
Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Cadet B Masculí. 1r any
Sant Cugat 51- SESE B 71

Comença la lliga pel cadet B que debuta amb 4 nous fitxatges i nou entrenador amb una victoria a casa del Sant Cugat. Partit correcte amb ritme intens per part dels nostres nois on va costar anar-se’n en el marcador i no va ser fins l’últim quart que es van eixamplar diferencies. La temporada té molt bona pinta per aquest equip però falta molt treball i esforç darrera, sobretot defensivament.
Força SESE‼!
Resultats i classificació

(SESECOM – 18/09/2017)

Deja un comentario

Scroll al inicio