CRÒNIQUES DEL CAP DE SETMANA 23 I 24 DE SETEMBRE. TEMP. 2017-2018

Sènior A Femení. Primera categoria
Lluïsos de Gràcia 42 – SESE A 43

Primera victòria del Sènior A femení a una complicada pista com la de Lluïsos de Gràcia. Molt bona feina de tot el equip que no va deixar de creure en cap moment en les opcions de victòria tot i anar per darrera al marcador durant tot el partit. Bona defensa i control del rebot van ser les claus per minimitzar el poc encert ofensiu tot i que cada dia l’equip juga amb mes fluidesa. Felicitar a les noies del sènior per la bona feina que fan a cada sessió d’entrenaments i que ens ha donat una important victòria a una de les pistes mes difícils i contra un dels rivals forts de la competició. Setmana que ve 19:30h a casa contra Reus Deportiu, necessitarem el recolzament de tothom igual que la primera jornada!!

Força SESE‼!
Resultats i classificació
Fotos de la temporada

 

Sènior B Masculí. Tercera categoria.
SESE B 76 – C.E. Gelida 59

Primer partido oficial del Senior B Masculí tras 5 de pretemporada. Partido igualado hasta el descanso producto de las dificultades de parar su juego interior y a la falta de acierto en nuestro tiro… Tras el descanso se inicia una mejora a partir de momentos de presión y de una mayor intensidad defensiva y ya en el último cuarto se logra romper la igualdad con buenos momentos de transiciones y mejora defensiva…al final 76-59 y muchos apuntes con aspectos a trabajar en las siguientes sesiones…
Força SESE‼!
Resultats i classificació
Fotos de la temporada

 

Cadet A Masculí. Interterritorial
SESE A 73 – CB Corbera Negre 63

Importante primera victoria. Con pequeñas ventajas desde el principio para el equipo local, pero incapaces de lograr romper el marcador debido a la presión constante del equipo rival y las pérdidas provocadas por ella. Aún así hubo minutos de un buen baloncesto coral del equipo local y una buena defensa individual en medio campo. Poco a poco lograremos ser un equipo más compacto y durante más tiempo.
Força SESE‼!
Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Cadet B Masculí. 1r any
SESE B 73 – UE Gaudí 60

Segona victòria del nostre Cadet B a casa contra el gaudí amb una primera part molt completa on es van arribar als 30 punts de diferència amb un percentage de tir exterior força elevat. Segona part fluixa i amb falta de tensió que va fer que l’equip rival comencés a remuntar a base de pressionar defensivament i de disposar de segones opcions gràcies al rebot d’atac.
Hem d’aprendre a ser més forts mentalment i no deixar-nos anar malgrat el resultat. Tot i així seguim endevant cada dia jugant i entrenant millor!
Força SESE‼‼
Resultats i classificació

(SESECOM – 26/09/2017)

Deja un comentario

Scroll al inicio