CRÒNIQUES DEL CAP DE SETMANA 9 i 10 DE JUNY. TEMP. 2017-2018

Cadet B Masculí. 1r any. 4rts AL CAMPIONAT DE CATALUNYA
Bàsquet Girona U15 65 – SESE B 64

Partidàs dels nostres contra l’ únic invicte de la temporada. Hem dominat en moltes facetes del joc, però els detalls i manca d’ encert en moments importants del partit, no ens ha permès la victòria.
S’ ha lluitat al límit i amb una excel.lent qualitat en el joc de conjunt però aquest -1 ens porta a jugar dissabte 9 de juny pel 3r i 4r lloc davant el CB Sant Josep a les 10h30.
CB Sant Josep B 76 – SESE B 71
Un mal inici de partit ens ha condemat a la derrota.
La intensitat defensiva i una zona press molt amunt ens ha portat a tirs errats i pilotes perdudes que permetien als badalonins aventages cada vegada més amplies (33-15) que podien fer preveure un complicat partit.
Però el 2n quart la nostr defensa s’ ha enfortit han començat les ajudes i l’ encert en el tir exterior ens permetia remuntar poc a poc, situant la diferència entre els 6-10 punts en contra.
Tot i l’ sprint final a base de pilotes recuperades des de la lluita i l’ encert en 4 triples quasi consecutius…ens hem quedat aprop de la victòria.
Excepcional temporada la d’ aquest equip, el cadet B
Objectiu: ascens a PREFERENT, aconseguit!!!!
Progressió individual i col.lectiva constant al llarg de l’ any…amb moltes estones d’un molt bon joc basar en el Col.lectiu…moltes hores d’ entreno que ens donen dos premis jugar la temporada que vé amb els millors i la satisfacció d’ haver-ho donat tot!
Força SESE‼!
Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Mini A Masculí. 3rs AL CAMPIONAT DE CATALUNYA
SESE A 112 – Bàsquet Girona 46

Un ritme frenétic de defensa i tirs ràpids porta a l’ equip a les Semifinals del Camionat de Catalunya contra la Penya, disabte 9 a les 17h30
SESE A 111 – CB Morell 61
MINI A masculí : tercers de Catalunya!!
Final d’etapa pel nostre mini, i final d’una temporada espectacular, amb el triomf del molinet, la classificació a campionats de Barcelona com a tercers i ara també el tercer lloc a Catalunya. La llàstima és la semifinal, on un arbitratge molt perjudicial per nosaltres i errades pròpies van fer que se’ns escapes la possibilitat de disputar la final. Però aixo no ha estat obstacle per què en el partit d’avui haguem sortit molt concentrats des del minut zero i en dos parcials de 22-10 i 21-7 haguem deixat ja el partit encarrilat per acabar amb un resultat de 118-61.
Aquests nens han crescut molt en aquests dos anys, i s’han convertit en el que son, un EQUIP, amb la intensitat i la generositat en la passada com a senyal identificativa. Amb el pas dels anys es donaran compte del que han aconseguit, mentre, a seguir treballant i gaudint d’aquest esport, i marcant el camí per les següents generacions, que es converteixi en un hàbit el fet de d’arribar a disputar aquestes competicions, que tots els que estem dins sabem el que costa.
Força SESE‼!
Resultats i classificació fase regular
Resultats i classificació fase prèvia
Fotos de la temporada

(SESECOM – 11/06/2018)

Deja un comentario

Scroll al inicio