CRONIQUES DEL MOLINET

Del 27 de desembre passat fins al 4 de gener d’ enguany es va celebrar al saló de la infància el tradicional torneig del Molinet en la seva 48ª edició.

Els nostres representants van tenir una molt brillant actuació.

El Mini B va aconseguir arribar fins a quarts de final on s’hauria de trobar amb els seus companys un any més grans del Mini A. Va ser una autèntica festa pel SESE.

Els Minis A femení i masculí per la seva banda van tenir una magnífica participació.

Amb treball i constància es van plantar a semifinals després de derrotar a rivals molt complicats. L’equip de Noies va superar al Sant Adrià amb un final d’infart gràcies a un triple a l’últim segon.

L’Equip dels nois es trobaria a semifinals amb el Paidos de Sant Fruitós i malgrat la diferencia va ser de vint punts van haver de treballar de valent.

D’aquesta manera Les finals del Molinet tindrien presencia simultània dels nostres dos representants.

En les finals no vam estar afortunats i es va perdre , de sis les noies i tretze punts els nois contra el Joventut Hospitalet i el Cornellà. Ho van intentar de totes les maneres però no va poder ser.

Els que hi érem presents (Molta gent de l’entorn SESE:mares i pares, germans, entrenadors i entrenadores, directius i amics… ) no vam tenir gaire temps per entristir-nos doncs havíem presenciat , no només el dia 4, un exercici de treball en equip i esforç per part de tothom nenes, nens i equip d’entrenadores i entrenadors.
I d’igual manera que van saber guanyar per arribar-hi també van demostrar que saben perdre. La seva conducta dins i fora de la pista en tot moment i especialment en acabar els partits va ser exemplar.

Només queda felicitar sincerament a tots els que van prendre part i també una especial dedicatòria a l’equip incondicional de mares i pares i gent del SESE que van estar fent suport en tot moment.

Gràcies pel vostre esforç i per les bones estones viscudes i també per haver posat el nom del SESE al màxim nivell de la seva categoria.

Força SESE !
JM Pérez-Castejón

Deja un comentario

Scroll al inicio