CRÒNIQUES DELS TORNEJOS DE SETMANA SANTA 2017

 

CADET B MASCULI
TORNEIG FIBA CASTELLDEFELS

Som CAMPIONS! Además Dani Arévalo MVP y nos han nombrado mejores entrenadores.

 

 

 

 


 

 

 

CADET FEMENI
TORNEIG CB PRAT LISANT

2 partits, 1 victòria, 1 final, 1 derrota i un equip que no ha dit prou. Segona posició, amb derrota a la final però amb les millors sensacions, superant-nos i trobant solucions, caràcter i confiança a pista. Els somriures i sobretot les sensacions són el millor premi! Felicitar a l’equip i a la Núria Verdés, que va ser la jugadora més valorada de la categoria #somSESE

 

 

 

 

INFANTIL FEMENI
TORNEIG COMARRUGA

En la fase de grups s’han jugat un total de 3 partits (2 guanyats- 1 perdut) on s’han posat en pràctica nous moviments i s’ha vist una bona actitud tant en atac com en defensa.
En el primer encreuament s’ha continuat amb la mateixa dinàmica positiva que ens ha permès jugar una de les semifinals.
Aquesta, ha sigut un partit complicat contra un equip que ja coneixíem i que l’hem competit durant els primers 20 minuts. Però, ens hem desconnectat i hem deixat de fer tot allò entrenat, cosa que s’ha reflectit en la diferència de punts.
Últim partit del torneig contra un equip ja derrotat a la fase de grups, però que el cansament i la poca actitud amb la que hem sortit ens ha guanyat la partida.
Acabem amb un balanç de 3 victòries i 3 derrotes amb la sensació de que podríem haver fet una mica més, però també de que l’equip s’ha fet més fort i esperem reflectir-ho en els últims partits de lliga que ens queden.
Amunt SESE!


INFANTIL B MASCULÍ
TORNEIG FIBA CASTELLDEFELS

UNICAJA MALAGA B 88 – 56 INFANTIL B
Primer partit del Torneig Fiba de Castelldefels. Molt bona actitut mostrada per l’equip. La diferència física s’ha notat contra un gran equip.

PENYA B 108 – 36 INFANTIL B
Segon partit del torneig contra un rival molt superior. Físicament ens han passat per sobre i això sumat al nostre mal partit, ha provocat aquesta gran diferencia

BAYERN B 40 – 63 INFANTIL B
Tercer partit del torneig. Hem començat de forma dubitativa. Això ha provocat que s’imposés la defensa del rival a l’inici del partit, però hem sabut patir i poc a poc hem entrat al partit. Apretant la defensa i donant més velocitat a la circulació de pilota hem aconseguit un parcial per trencar el partit, deixant l’equip bavarés sense anotar durant 13 min.

UCAM 52 – 62 INFANTIL B
Últim partit del Torneig Fiba de Castelldefels. El partit ha quedat una mica deslluït per ser en pista curta i a temps corregut, però l’equip ha jugat amb intel.ligencia contra un rival que ha plantat cara amb molta intensitat i una defensa molt agresiva. Tanquem el torneig contra l’equip murcià, finalitzant amb un balanç de 2 victòries i 2 derrotes i amb bones sensacions, recuperant a tota la plantilla i preparats per encarar la fase final de la competició.

 

 

PREINFANTIL FEMENI
Tot i no jugar cap torneig el preinfantil i el mini femení han dut a terme un seguit d’entrenaments específics, que a part de treballar aspectes tècnics, han servit per unir les jugadores de dos equips del club. Agraïr el treball de tothom. Fent club, fent SESE! #somblaves

Deja un comentario

Scroll al inicio