El Cadet A Masculí no supera les fases de preferent

Els dies 12,13 i 14 de juliol es disputaven les fases d’accés a preferent per part de totes les categories. El nostre cadet hi participava en un grup de 3 format pel SESE, l’Hospitalet i l’Igualada.

Vam disputar un total de 2 partits que van acabar amb un balanç d’1 victòria contra l’Igualada per un 72-77 en un partit molt complicat on el nostre joc no va ser per res el que volíem jugar, i 1 derrota a casa contra l’Hospitalet per 6 punts en un altra partit on no ens vam trobar còmodes en atac i la nostre defensa no va ser gens sòlida.
Amb aquests resultats sumat a la victòria de l’Igualada al camp de l’Hospitalet per només 3 punts feia classificar-se per preferent als de l’Hospi.

La segona opció per entrar a preferent passava per ser 2n millor equip, i tot i empatar amb el Barça B en +/-, un càlculs estadístics marcats en les bases de la competició han fet que el Barça B entri per 0’0003.
Finalment, no hem pogut complir l’objectiu d’aconseguir la classificació. En els dos partits d’aquest cap de setmana el nostre joc ha sigut molt inferior al que volem desenvolupar i la defensa ens ha fet flaquejar molt. No arribàvem en les millors condicions per les múltiples lesions de l’equip però això hauria pogut servir com incentiu per jugar al 1000%.
Una llàstima… Per acabar volem agraïr el suport de les famílies i el que vam rebre el dissabte a Virrei en el partit contra Hospi on el nostre pavelló estava a reventar.
Prepareu-vos per la temporada vinent on demostrarem el nostre veritable nivell.
Força SESE!

Scroll al inicio