El Mini A queda segon al 9è Torneig de Cambrils

Les noies del Mini A Femení liderades per les seves entrenadores, la Cíntia i la Lídia, han aconseguit la segona plaça del 9è Torneig de Cambrils. Sens dubte arribar a la final per a les nostres noies va tenir gust de victòria. El partit final es va jugar el dimecres 4 d’abril i va enfontrar al SESE A contra el quadre del CB Vilassar de Dalt. El resultat final va reflectir una puntuació de 33 a 45, 12 punts que són molt pocs si pensem els diferents nivells als que juguen els dos equips i els resultats que l’equip del Maresme va aportar al llarg de tot el torneig.

La copa del segon lloc, blava per cert, no va ser l’únic premi que se’n va dur el Mini A. Una de les seves jugadores, l’Andrea Fernández, va ser triada com MVP del torneig mini femení i de ben segur que el trofeig personal que va rebre ja descansa al prestatge de la seva habitació.

Durant cinc dies que va durar el torneig les minis ens van deixar moltes pinzellades de gran joc, en atac i en defensa, la qual cosa ens fan pensar en una generació que donarà a parlar en els propers anys. Si arribar a la final va ser tot un regal, el premi gran, però, van ser els cinc dies de convivència, fent equip i fent SESE. Des d’aquestes línies felicitem a totes les jugadores, als pares, que van tenir un comportament exemplar, i a les entrenadores que han aconseguit un gran equip humà amb el seu esforç. I ara a seguir per completar una gran segona volta en la lliga i continuar aprenent i gaudint del bàsquet.

Scroll al inicio