El Sese a la cavalcada de Reis de Nou Barris

Com ve fent durant els darrers anys, el SESE va participar a la cavalcada de Reis d’aquest any 2020. Us en veu adonar que la nostra carrossa era la que portava els regals? Perque els reis deixen regals al SESE que es van repartint durant tot el curs, regals invisibles que fan créixer a la nostra familia, tant a nens com a pares. Regals com la solidaritat, el treball en equip, la constancia, el respecte i tambe  l’alegria o la decepció i la comprensió i l’aprenentatge darrera de cada partit i de cada activitat que es fa al club.

Aquest any els nens i nenes que han anat a la carrossa han estat de molts equips, però la majoria eren Premini C masculí, Premini femení i mini femeni i 3 del mini B masculí.

Volem donar les gracies als pares que van coordinar-ho que van ser el Jesús Corrionero i el Mauri Sadurnipares, i a la resta de pares, socis i col·laboradors que han ajudat a fer i enllestir la carrossa del SESE i animar a aquells que no s’han atrevit a venir a fer un cop de ma, per por de no saber, per vergonya de no conèixer, o per qualsevol altre dubte.
El SESE us necesita a tots!!
video i fotos de la cavalcada

 

Scroll al inicio