El SESE al 56è Torneig Molinet

MINI A MASCULI
El dia 2 de Gener el Mini A tornava a l’acció amb la seva participació en el tradicional trofeu Molinet. Amb l’objectiu de disputar partits durant tres dies i jugar fins a quatre partits.
El primer partit es va disputar contra el @jacsants1935, que venia amb una plantilla curta reforçada amb jugadors de primer any. La participació de l’equip començava amb bon peu i accedia a la ronda de quarts de final davant un @somubsa Vermell que va posar l’equip contra les cordes des de l’inici del matx, arribant a agafar un avantatge de 19 punts que els jugadors del mini van haver de remuntar en els darrers dos períodes per acabar el partit amb una ajustada victòria per 6 punts, amb una lliçó molt clara: no deixar mai de lluitar per un partit.
S’havia aconseguit l’objectiu fixat al principi del torneig i quedava gaudir d’un darrer dia de competició davant rivals molt forts, com van ser el @BasquetCornella i @maresme3viles. Dos equips que van fer que costés gaudir d’un dia amb dues derrotes contundents, dos conjunts als quals ens trobarem a la lliga regular i que ens van mostrar coses a treballar per a poder ser més competitius el que resta de temporada.
Finalment acabava la participació en una meritòria 4a posició, cal felicitar els nens per l’esforç realitzat, jugant amb molèsties i acceptant les circumstàncies que cada matx ens presentava, mantenint la il•lusió per gaudir d’aquest esport i dels companys. I per descomptat, agrair el suport rebut per les famílies al llarg del torneig, i de totes les vacances nadalenques que ha tingut l’equip, plenes de bon bàsquet.
Només queda reprendre els entrenaments i la competició i seguir treballant dia rere dia per evolucionar.
Feliç 2019 a tots.
Resultats:
Mini A masc. 95 – 45 @jacsants1935
Mini A masc. 70 – 64 @somubsa
@BasquetCornella 89 – 39 Mini A masc.
@maresme3viles 103 – 65 Mini A masc.

MINI A FEMENÍ
Primer partit: SESE 86 – 40 Sant Adrià Lila
Partit que juguem molt centrades en defensa, donant molt poques opcions a l’equip rival i apretant tota la pista.
En atac, movem bé la bola i trobem tirs fàcils, tot i que a vegades ens precipitem i perdem boles ràpidament.

Segon partit: SESE 28 – 77 Almeda A
Primera part amb por, sense intentar coses que sabem fer, peró la falta d’intensitat i concentració feia que la primera part acabessim -37. Poc a dir en aquests 4 primers quarts.
A la segona part, posem intensitat i ganes i juguem com sabem, jugant de tu a tu contra un dels grans equips de Catalunya. Pugem la intensitat defensiva i provoquem molts dubtes. En atac, ens atrevim a entrar, jugant agressives a l’aro i trobant tirs més lliberats. Una segona part que només perdem de 2.
La lectura del partit és positiva, ja que durant la segona part em competit. Ara bé, hem d’aprendre a jugar així tot el partit i la cosa potser hagués canviat. Hem d’aprendre, i molt, si volem competir durant la segona fase.

Força SESE!!

 

MINI B MASCULÍ
Primer partit:SESE B 73 – Pallejà Vermell 44
Inici de partit molt fred, els nens han trigat a entrar en lloc. El primer quart  ha sigut com un escalfament extra.
A partir del segon quarts els nostres jugadors han jugat més endollats, amb més intensitat defensiva i més encert.  Moltes pilotes recuperades ens han permet fàcils contraatacs.
En general bon partit del mini B, cal destacar la regularitat que ens ha mancat durant la fase prèvia.
Parcials: 1t 4-2, 9-8, 13-3, 3-9, 2t 10-0, 8-7, 14-2, 12-13,

Segon partit: SESE B 119 – Vedruna Gracia 28
El partit ha començat amb un emotiu minut de silenci. Molt agraïts als àrbitres i organització per deixar-nos fer aquest petit homenatge al nostre jugador Martín. Els nostres jugadors han començat molt endollats, els primers quarts han sigut quasi definitius. 64 punts als descans així ho demostra.
Tot i la diferència al marcador cal destacar la bona actitud i el respecte al rival durant tot el partit.
Parcials: 1t 12-6, 14-3, 24-2, 14-6, 2t 7-4, 11-5, 18-2, 21-0

Tercer partit: SESE B 19 – AESE A 85
Els nois del sese no han pogut competir el partit. Ens ho imaginàvem difícil, pero ha sigut quasi imposible. Han lluitat tot el possible però l’alçada, el físic i l’experiència ha sigut massa pels nostres nois.
Això ens servirà d’aprenentatge per la fase regular.  El partit era un premi per l’equip.
“Tot l’equip i tècnics han donat la cara y ens han regalat voluntat y força”.
Parcials: 1t 2-11, 0-6, 0-17, 3-13, 2t 4-11, 4-14, 2-7, 4-6

El mini B han gaudit  l’experiència del Molinet.  Ara toca començar els entrenaments per preparar la temporada regular, promet ser molt divertida. Tots desitgem que els reis ens portin molt regals i salut.
Feliç ANY 2019!!

MINI B FEMENÍ
Femení Sant Adrià B 44 – SESE 52
Sant Josep A 42 – SESE 44
Viladecans A 80 – SESE 37
Les noies més petites del club també van participar al històric torneig del Molinet aquest Nadal, jugant-hi fins a tres partits i classificant-se per a vuitens, després de superar una igualada fase prèvia. Els dos primers partits, contra el Sant Adrià B i el Sant Josep A, van tenir una tònica semblant, quarts d’un nivell acceptable amb quarts que deixaven jugar al rival i els donàvem masses facilitats, perdonant cistelles clares. Victòries al final, però s’haurien d’haver aconseguit per més diferència. Satisfets i molt contents per passar a la següent fase, un premi merescut. El darrer partit va ser contra un rival que juga en un nivell més alt i es va notar molt la diferència, sobretot físicament. Des de l’inici, parcial rere parcial, el resultat s’anava ampliant a favor del Viladecans. Vam entrar massa tímides i el cansament, al llarg del minuts, anava apareixent. Tot i el resultat no es van abaixar els braços, competint a estones.
L’any que ve intentarem millorar aquest resultat, esperant haver crescut tècnicament, físicament i com a equip. Seguim treballant en la mateixa direcció, amb decisió!

Força SESE!

Scroll al inicio