El SESE-CHICAGO BULLS CAMPIÓ DE LA LLIGA PREFERENT

El passat dia 18 de Juny es va cel.lebrar en la ciutat de Mataró (a les pistes del Boet), la I «Final Four de Basquet», Acell-Special Olympics.
El primer partit va afrontar els equips del Acidh -Lluïsos da Gràcia davant del Sese-Chicago. Va ser un partit molt igualat, arriban el final del segon quart amb 8 punts de ventatje per part del equip del Sese. El tercer quart va ser decissiu i amb una defensa pressionant amb tota la pista el nostre equip, definitivament va decidir el partit. El resultat del partits va ser Sese-Chivago 90- Acidh-Lluïsos de Gràcia 50.

La altra semifinal va dornar com a guanyador el equip del Horitzo de Mataro, davant del Barna-Magics, per el resultat de Horitzo 63 – Barna Magics 54
La final d’aquesta lliga Preferent, patrocinada per La Caixa, va ser «espectacular» . Quan faltaban 5 minuts per finalitzar el tercer quart el equip del Sese, nomes guanyava de quatre punts. Amb un temps mort i un canvi de defensa a zona, donat que la defensa individual ens donaba molts problemas d’un contra un, el Sese va canviar la trajectòria del partit, i finalment va poder guanyar. Sese- Chicago 70 Horitzo 44. Així es va proclarmar campió de la I Lliga Preferent de Bàsquet.

Scroll al inicio