13035

06/09/2021

Només el Sènior A Masculí ha jugat ja un primer partit oficial, dissabte passat contr la UE Horta. La resta d’equips fa dies que han tornat als entrenaments, cadascú amb les seves dinàmiques. Se succeixen els amistosos i altres han participat en diversos tornejos.

Mini B i Sènior B Femení
Van compartir una sessió d’entrenament diferent. Vàrem treballar de valent, vam riure i sobretot vam fe club. Tots dos equips han començat temporada amb moltes ganes de jugar i d’oblidar els dos últims anys en què la pandèmia ha destorotat dinàmiques i il·lusions.

Sènior A Femení
2n amistós de pretemporada amb victòria!
EBAE SESE 61 – 40 CB Prat

Cadet A Masculí
1r amistós
CB Cornellà 59 – SESE A 58
2n amistós
AE Sant Andreu de Natzaret 57 – SESE A 68

Cadet B Femení
Tanquem la participació en el Torneig de les Franqueses amb un balanç de 1-3 que ens dona la 11à posició. Amb un equip completament nou, amb baixes d’algunes jugadores i sense introduir fins al moment conceptes de joc col·lectiu, hem pogut competir en molts trams dels diferents partits contra rivals superiors. Primera presa de contacte per agafar ritme de competició i crear vincles entre jugadores i staff. Molt a construir, som-hi SESE!

Cadet A Femení
Primer amistós
SESE A 46 – Safa Claror 46

Infantil A Femení
Acaba la pretemporada participant al @torneignord jugant un molt bon paper.
L’equip aconsegueix seguir rodant i preparant-se per l’inici de lliga del proper cap de setmana. A més de gaudir d’uns dies de companyia totes juntes per seguir creixent com equip i divertint-nos.
Quedem en 6a posició en un torneig on competim i en tot moment posem les coses difícils a les rivals.
Enhorabona per al creixement durant el torneig noies! Seguim endavant!

Força SESE!