EL SESE GUANYA EN EL 2n MEETING DE BASQUET UNIFICAT

El passat dia 1 de juliol, en la ciutat de St Cugat del Valles, es va cel.lebrar el II MEETING DE BASQUET UNIFICAT, organitzat per la Fundació del Bàsquet Català i la Federació Acell-Special Olympics Catalunya.

El programa d’esport Unificat , és un programa inclussiu, on jugadors de bàsquet dels Clubs ordinaris, conviuen jugant a bàsquet amb jugadors Specials.

Desde fa alguns anys molts clubs de Basquet treballen per tenir equips d’Specials dins del seu Club. Això ajuda a que per una banda els jugadors tinguin un altra manera de viure i sentir el bàsquet i d’altre fa que els jugadors amb discapacitat es sentin integrats en una societat més normalizada.

El SESE va participar amb un equip de 10 jugadors Special i tres jugadors del Sese Unificats, que van jugar dos partits, on s’ho van passar molt bé. El grup del SESE estaba integrat pels equips del Juventud de Badalona-Fedemar i el Barna-Magics.

El nostre equip Special SESE Spurs i altres jugadors del club han guanyat els dos partits jugats a la 2a trobada de Bàsquet unificat. El primer contra el Joventut i el segon contra el Barna.

A la foto els veiem amb el components del Joventut, entre els que es trobaven els nostres exjugadors Jose Ignacio Nogués i el nostre estimat Dídac Cuevas.
Felicitats Nois!!
Força SESE!!

Scroll al inicio